Yaycı Köyü Muhtarı ve Azaları Çalışıyor


Seçildikleri günden beri Yaycı Köyü’nün  çehresini değiştiren Muhtar Ferhat Yıldız ve üyeleri

Kasım Tunay

Bahattin parlak

Sevda Mert

Sefter Yıldırım’ı    tebrik ediyoruz. Vizyon ve misyonlarını muhtar seçilmeden önce açıklayan Muhtar ve ekibi söz verdikleri her şeyi hayata geçiriyorlar.

Başta Iğdır valisi olmak üzere bütün bürokratlarla  iletişim halinde olan muhtarımız, girişimci kişiliği ile Yaycı Köyü’nün sorunlarını tek tek çözüyor. Köydeki harabe görünümündeki evlerin tesfiye edilmesi, yollların düzenlenmesi, yeni kanalizasyon çalışmaları, köyün kritik noktalarına kamera konularak güvenliğin sağlanması ve eski muhtarlık binasının yıkılarak yerine iki katlı yeni bir bina yapılması ile ilgili çalışmaları takdirle karşılandı.

Yeni projelerin devam edeceğini söyleyen Muhtar Ferhat Yıldız: “Benim için Yaycı Köyü çok önemli. Burayı örnek bir köy haline getirerek İsviçre’deki bir köy ile kardeş köy yapacağım. Ama ondan önce yapmam gereken çok şey var. Köyümüzün biraz daha güzelleşmesi gerekir. Yurt dışında oturan tüm köylülerimizi davet ediyorum: Köye gelsinler. Bu köy yaşanacak bir köydür. Iğdır’ın örnek bir köyüdür,” dedi.

Biz de muhtarımızı ve ekibini tebrik ediyor Iğdır’ın örnek köyü olan Yaycı Köyünün daha da güzelleşmesini bekliyoruz.