Ağlayanın Ahı Ağlatana Kalmazmış


Günaydın kıymetli dava arkadaşlarım.
Hakkın terazisi çok doğrudur ve hiç şaşmaz.
Alman İçişleri Bakanı Sayın Nancy Faeser, 2 Temmuz Akşamı Türk A Milli Futbol Takımıyla Avusturya A Futbol Milli takımları arasında saat 21:00 Leipzig’de oynanan maçta henüz 57. Saniyede Arda’nın köşe vuruşunu hızlı bir vuruşla gole çeviren Milli Futbolcumuz Merih Demiral maçın ikinci yarısında yine Arda’nın bir köşe vuruşunu muhteşem bir kafa vuruşuyla gole çevirip takımını 2/1 öne geçirdi ve bu başarısını, heyecanını ve sevincini seyircisine dönerek onurlanan Türklüğün en az 2000 yıllık bir bağımsızlık ve hür olma selamı olan Bozkurt selamıyla selamladı, ne bilsin ki bütün şer güçler kirli kafalarında Türk kıskançlığı ile içleri fitne kaynıyordu.
        Alman İçişleri bakanı hemen devreye girdi, sanki Merih Demiral bir insanlık suçu işlemiş gibi 20 küsür yaşlarında genç bir çocuğu , bir sporcuyu koydu hedefe , onu hedef gösterdi, ardından da başında bir Avusturyalı üyenin de olduğu UEFA’yı devreye soktular. Asıl ilginç olanı gelişme ise bütün Dünyanın bildiği, Yahudi bir ailenin yayın organı olan Alman BILD gazetesi açıklama yapıyor UEFA’a Türk Sporcu Merih Demiral’a iki maç oynatmama cezası verdi diye manşet attı.
Şimdi sormak isterim Alman İçişleri bakanının işi yokta sevincini seyircisiyle bütün Türk dünyasının ortak bir değeri ve sembolü olan Bozkurt işaretini ne zaman yapacağını mı gözetliyordu? Ya Bild Gazetesi’nin muhabiri anında ve saniyede bu haberi nereden ve kimden almıştı bu ne kadar hızlı alınmış bir karardı hem UEFA bu çocuğun ifadesi alınmadan bu ne aceleydi ve amca çocuklarının yenilgisinin intikam duygusu ne kadar ağır basmıştı sayın bakanı?. Demek ki sayın bakan çok etkilemişti! Acaba sayın bakan Almanya’ya karşı bu kadar candan hassas mı? Hayır ve asla. Biz sayın bakanın gençliğini de biliriz, kime ve kimlerle çalıştığını da biliriz.
Bizce bu iyi kurgulanmış bir komploydu buda varlığı skandallarla dolu olan UEFA denen kurumun daha önceden Türk A Milli takımı hakkında bir komplonun içerisinde olduğunun açık ispatıydı.
Evet hakkın terazisi şaşmadı Alman A Futbol Milli Takımı dün 5 Temmuz da İspanya A Milli Futbol Takımına hiçte hak etmediği ve de kazanmasını Almanya’da yaşayan Türkler olarak çok istediğimiz ve onu da kendi milli takımımız saydığımız takım 2/1 amca oğullarının yenilgi akibetiyle kaybetti. Sayın bakan işte adalettin terazisi böyle bir şeydir.
Ben buradan Alman A Futbol Milli takımına sesleniyorum: Çocuklar Türk A Futbol Milli Takımı bundan sonraki Maçlarda sizin de yerinize oynayacak çünkü sizde bizim çocuklarımızsınız…
Saygılarımla
Mehmet Emin Kaya